iPhone repareren


Als er iets stuk gaat, is het altijd balen. Maar als het om iets gaat dat je dagelijks gebruikt, zoals je telefoon, is het extra zuur. Je kijkt dan de hele tijd tegen die barst in het scherm aan, of kunt bijvoorbeeld geen foto's meer maken. Met Repareer.com kun je dat probleem gelukkig snel oplossen!

Repareer.com is jouw eerste hulp bij kapotte producten. Op de site zijn allerlei mogelijkheden verzameld om je te helpen met je kapotte smartphone. Zo vind je er bijvoorbeeld Handige Buren; mensen in jouw wijk die Apple devices van binnen en buiten kennen, en jouw mobieltje voor een appel en een ei weer in orde kunnen maken.

Maar dat is nog niet alles!

Ook jouw lokale Repair Café, reparatiezaak of mobiele reparatiedienst is op het platform te vinden. Op die manier vind je op Repareer.com altijd een plek waar je terecht kan met telefoonproblemen. Zelfs als het je niet meer interessant lijkt om je oude toestel, bijvoorbeeld een iPhone 4, nog te laten repareren, maakt de overzichtskaart het je makkelijk. Het toont je ook Wecycle-punten om je te helpen verantwoord te recyclen, en reparatie-instructies om het sleutelen zelf eens te ervaren!