Rits repareren


Als er iets stuk gaat, is het altijd balen. Maar als het om de rits van je lievelingsjurk gaat, net als je vanavond uit eten gaat,  is het wel extra naar. Dan zit je met een kapot stuk kleding, dat je zó echt niet meer kunt dragen. Met Repareer.com kun je dat probleem gelukkig snel oplossen!

Repareer.com is jouw eerste hulp bij kapotte producten. Op de site zijn allerlei mogelijkheden verzameld om je te helpen met jouw mode-malaise . Zo vind je er bijvoorbeeld Handige Buren; mensen in jouw wijk die wonderen kunnen met naaimachines, en jouw jurk, jas of broek voor weinig weer in orde kunnen maken.

Maar dat is nog niet alles!

Ook jouw lokale Repair Café of kledingreparatiezaak is op het platform te vinden. Op die manier vind je op Repareer.com altijd een plek waar je terecht kan voor het repareren van truien of zelfs tassen. Zelfs als het je niet meer interessant lijkt om je versleten hoodie,  nog te laten repareren, maakt de overzichtskaart het je makkelijk. Het toont je ook reparatie-instructies om het kleding maken zelf eens te ervaren!