Senseo repareren


Als er iets stuk gaat, is het altijd balen. Maar als het om iets gaat dat je meerdere keren per dag gebruikt, zoals je koffiezetapparaat, is het extra zuur. De koffie loopt niet goed meer door, of het kan natuurlijk zijn dat er ergens iets lekt. Met Repareer.com kun je dat probleem gelukkig snel oplossen!

Repareer.com is jouw eerste hulp bij kapotte producten. Op de site zijn allerlei mogelijkheden verzameld om je te helpen met je kapotte koffiezetter. Zo vind je er bijvoorbeeld Handige Buren; mensen in jouw wijk die de Senseo-machines als hun broekzak kennen, en jouw apparaat voor een kleine bedrage weer in orde kunnen maken.

Maar dat is nog niet alles!

Ook jouw lokale Repair Café, reparatiezaak of mobiele reparatiedienst is op het platform te vinden. Op die manier vind je op Repareer.com altijd een plek waar je terecht kan bij problemen met de koffiezetter. Zelfs als het je niet meer interessant lijkt om je oude Senseo, nog te laten repareren, maakt de overzichtskaart het je makkelijk. Het toont je ook Wecycle-punten om je te helpen verantwoord te recyclen, en reparatie-instructies om het sleutelen zelf eens te ervaren!